DE VÂNZARE Fermă, Focsani, Vrancea, Romania, Pufesti

DE VÂNZARE - Cod. 37264

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 89 m²
  • Camere: 20
  • Podea: Beton

Dupa cum auzim in Mass media, in ultimii ani, agricultura si cresterea animalelor din Romania a prezentat o crestere semnificativa care atrage cat mai multi investitori romani si straini. RE/MAX Golden Home va prezinta o proprietate "un business " cu un puternic impact investitional datorita pozitionarii , asezarii in teren si randamentului pozitiv pe acest segment industrial al acestei afaceri. Situata in localitatea Pufesti Jud. Vrancea la 1000 de m de Drumul National E85, care face legatura cu principalele orase ale Romaniei, aceasta Ferma este organizata astfel:
Suprafata construita desfasurata este de 16.474 mp pe un teren intavilan imprejmuit de 89256 mp , constructiile fiind compuse din : * 12 Adaposturi Vaci si grajduri cu suprafete cuprinse intre 600 si 900 mp
* 8 Padocuri cu suprafete cuprinse intre 200 si 1360 mp
* Fanar 548 mp
* Siloz 904 mp - siloz 604 mp
* Platforma dejectii 588 mp
* Magazie 498 mp
* Adapatoare, Platforma anexe, Moara, Ghereta Bascula, Cantar Bascula, Pompa apa, Camin pompe incendiu, Cuva rezervoare apa, Put Forat si POST TRAFO.
FERMA dispune de 100 de Vaci de carne " CHAROLAISE " . Una din principalele caracteristici a acestor carcase ( Charolaise ) este ca au carnea mult mai slaba decat a altor bovine de carne, procentul de grasime fiind de doar 10%. Viteii nu au nevoie de ingrijiri suplimentare, acestia nu manifesta sensibilitate nici la temperaturi scazute . Charolaise au o capacitate de ingestie foarte mare ,care ii permite sa valorifice foarte bine pasunatul dar si furajele primite in perioada de iarna. Dat fiind faptul ca aceasta rasa de carne nu este o specie pretentioasa , nu are nevoie de tratamente medicale speciale . Conform specialistilor afacerea cu CHAROLAISE este profitabila de la numai 30 de capete in sus deoarece este un exemplar din topul taurinelor de carne.
De asemenea societatea dispune si de 100 h teren arabil arenda.

Va invitam sa descoperiti beneficiile acestei proprietati!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB