DE VÂNZARE Activitate comercială, Lepsa, Vrancea, Romania, DJ 2L

DE VÂNZARE - Cod. 37366

  • Tipologie: Activitate comercială
  • Zona: 1500 m²
  • Camere: 7
  • Podea: Parchet

REMAX Golden Home va ofera cea mai buna oportunitate de a investi in comuna Tulnici sat Lepsa, zona cu cel mai ozonat aer din Europa. Proprietatea este pozitionata ideal, langa Manastirea Lepsa, se vinde complet utilata si mobilata, inaugurată în urmă cu numai 2 ani, pensiunea este intrată complet in ciruitul turistic, va poate oferi o recuperare a investiției intr-un timp scurt cu un management potrivit. Suparafata terenului este de 1000 mp unde avem loc pentru zona de barbeque, foisor, bucatarie exterioara, parcare privata cu spatiu verde, unde aveti posibilitatea de a va extinde cu inca 2000 mp in care puteti veni cu deverse idei de amenajare.
Detalii tehnice:
Proprietatea este independenta, prin instalatia de panouri fotovoltaice cu stocare in acumulatori 3,3 kw/h , generator Kipor 16 kw, 8 panouri solare pentru incalzire ATM, centrala termica Viessmann, de 80 kw cu gazeificare si centrala termica electrica de 24 kw, fantana, grup pompe cu statie de tratare a apei curente, boiler de 750l si buffer 1000 l.
Constructia imobilului este una solida cu un regim de inaltime P+2E+M avand structura din beton armat, pereti de caramida si lemn ce ofera un design minunat proprietatii. Interiorul pensiunii este excelent de bine gandit si structurat cu tamplarie din lemn stratificat, la parter avem living ,bucatarie, loc pentru servit masa, baie, sala fitness, sauna si camera tehnica, la etaj fiecare camera dispune de o suprafata generoasa, paturi mari, mobilier din lemn masiv, terasa si grup sanitar iar la mansarda o camera care ofera o priveliste deosebita.
Pentru a vedea anuntul complet accesati link-ul:

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB