DE VÂNZARE Casă, Oradea, Bihor, Romania, Delavrancea 2

DE VÂNZARE - Cod. 25935

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 470 m²
  • Camere: 6
  • Podea: ground floor + basem

Această clădire istorică de peste 100 de ani este situat într-un cartier rezidențial din centrul Oradea, în apropierea graniței cu Ungaria. Cele cinci bine luminate camere mari și una mai mici, doua bai si doua bucatarii (una la subsol), reprezintă aproximativ 350m2 de spațiu de locuit. Terasa însoțește are vedere la grădină mare și reprezintă o loc de luat masa ideal în timpul verii.

In gradina exista, de asemenea, un garaj care dubleaza ca un șopron. Crescatoria este subutilizate, dar cu investiții ar putea fi transformată într-un built-in mansarda (o supra 100m2 posibilă extindere a spațiului de locuit) mare.

Casa este situata aproape (~ 500m) pe zona centrală comercială pietonală (renumit pentru clădirile sale secesioniste), precum și la unul dintre principalele parcuri ale orașului de pe malul râului Crișul.

Oradea este un oras mare diversitate etnica cu viață culturală bogată, parcuri mari și numeroase atracții istorice. Acesta a fost o importantă așezări de frontieră ale Transilvaniei istorice (cetatea medievala mare în mijlocul orașului fiind unul dintre elementele sale), devenind ulterior unul dintre cele mai importante orase ale Imperiului Austro-Ungar (centru secesioniste a fost construit in aceasta perioada). În prezent este cel mai important centru comercial și industrial de nord-vest România, situat în apropiere (~ 8km) de granița cu Ungaria. Orasul este, de asemenea, la distanță de conducere (~ 2 ore) la pârtii și trasee montane impresionante ale Carpaților Occidentali.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB