DE VÂNZARE Vilă, Oradea, Bihor, Romania, Str.Movilitei

DE VÂNZARE - Cod. 42527

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 2000 m²
  • Camere: 6
  • Podea: Gresie și parchet

proprietate in zona rezidentiala, aflata intr-o locatie deosebita, cu o suprafata generoasa de teren 2000 mp cu front stradal larg si constructie casa in regim unic situata pe o strada privata si inchisa. Casa reprezinta o constructie executata cu o deosebita atentie la detalii, iar pentru ochiul critic al unui specialist aceste aspecte se pot observa inca de la partea de fundatie ce are o adancime mare 2 m, o solutie destul de costisitoare, care asigura o rezistenta si stabilitate deosebita a constructiei. Peretii de asemenea sunt grosi de 60 cm, construiti din caramida cu izolatie exterioara, acoperis tigla Tondach cu izolatie vata minerala. plansee de beton intre nivele. Constructie bine definita, gandita si conceputa de un arhitect unic. Constructie s-a realizat in perioada 2017. Suprafata construita a casei este de 624 mp, iar suprafata utila este de 480 mp.

Planul casei încadrează fiecare funcţiune în parte cât mai eficient, căutând să elimine orice spaţiu nefunctional, ea fiind structurata astfel: la parter - hol intrare si casa scarii, din acest hol avem apoi acces foarte simplu către livingul generos si locul de luat masa, bucatarie cu camara pentru alimente, baie, garaj cu spatiu tehnic, terasa generoasa 30 mp, toate acestea la parter.

La etaj gasim un living, 3 dormitoare fiecare avand iesire la balcon si baie proprie, zona de birou, dressing, terasa de 15 mp, iar la mansarda sunt 2 camere decomandate cu o baie comuna, anticamera si pod cu incalzirea introdusa folosit ca spatiu depozitare.

Recapituland aceasta proprietate, in total sunt 6 dormitoare, doua livinguri enorme, 4 bai, curte generoasa frumos amenajata cu gazon, plante ornamentale, pomi fructiferi, filigorie din lemn masiv unde gasim cuptor din caramida, bucatarie dotata cu toate necesare, terasa si baie, garaj, in curte camara, atelier tehnic spatiu cu multiple compartimentari, afumatoare, spatiu amenajat pentru caini, etc.

Imobilul dispune de intrare auto automatizata, respectiv garaj!

Dispune de utilitati complete: apa, canalizare, electricitate, incalzirea cu pompa de caldura 24 kw cu foraj in pamant sistem austriac de la Weider, termostat ambiental la fiecare nivel, legaturile pentru interfon si panou electric la fiecare nivel, semineu 14 KW adus special din Franta, puffer 600 l, sistem de filtrare apa de la Nobel Corporation Nasa, fantana cu hidrofor, camera tehnica exterioara pentru amenajarea unei piscine, piscina, fantana arteziana.

In concluzie, casa reprezinta un imobil ce cu siguranta merita vazut, zona respectiv suprafata generoasa a terenului precum si faptul ca dispune de un proiect existent de P+2, ofera o mare oportunitate de dezvoltare a unui business, facand-o pretabila pentru investitie: de ex. hotel, regim hotelier, clinica, spital, dar si alte idei de investitie! Casa se vinde mobilata si utilata complet, cu toate electrocasnicele si electronicele, mobilier din lemn masiv executat la comanda, finisaje PREMIUM cu piatra naturala, balustrazi din fier forjat, gresie de calitate, parchet si usi interioare din lemn masiv, astfel cum este prezentata si in poze.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB