DE VÂNZARE 2 camere, sibiu, Sibiu, Romania, Cristian, zona de Vest

DE VÂNZARE - Cod. 42327

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 52 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Vand apartament 2 camere in Sibiu – 52,26 mp utili + 7,42 mp loggia – vila Mona Lisa (P+2E, 3 apartamente/etaj)

Apartamentul de vanzare reprezinta un concept de lux si are incalzire in pardoseala, izolatie cu vata bazaltica, iar balconul este finisat complet la cheie, cu granit si sticla securizata. Locuitorii vor beneficia și de jaluzelele exterioare electrice și de un stil arhitectural deosebit: scara se va livra finisată la cheie, acoperită cu granit, iar exteriorul tuturor vilelor este finisat la cheie, cu inserții din zada siberiană și piatră naturală. Indicii urbani unici la nivel de țară. Procentul de ocupare teritorială este de doar 25%, iar spațiile verzi ocupă 45%.

Locuitorii complexului se vor bucura de liniște, aer curat, dar și de o priveliște frumoasă asupra munților. Vegetația bogată face ca vilele să fie efectiv înconjurate de zone verzi. Distanta de 4 minute pana la zona Industrial West, 4 minute metrou si 15 minute pana in centrul istoric al Sibiului. Datorita locatiei in Cristian, in zona sunt numeroase magazine, centre comerciale. În a doua fază de dezvoltare a cartierului vor fi construite spații comerciale: supermarketuri, farmacii, sală de sport etc.

De ce este diferit complexul rezidential DaVinci?

- Relief spectaculos sistematizat vertical în trepte de nivel. Cartierul se construieste pe un teren care are panta generala pe axa NORD-SUD. Prin sistematizarea verticală a întregului cartier, relieful va fi lustruit în trepte de nivel pe axa NORD-SUD. Practic, blocurile sunt amplasate pe diferite niveluri ca niște scaune într-un amfiteatru.

- Vegetație bogată din prima zi

- Accesibilitatea și lipsa ambuteiajelor. DaVinci Homes are 4 intrari - iesiri. Acces facil la Sibiu prin 3 trasee diferite: (1) centura sud, (2) centura nord, (3) Drumul National Sibiu - Cristian.

- Arhitectura unitara: doar 6 tipuri de vile alcatuiesc intregul cartier

- Intimitate in interiorul unei vile (spre deosebire de locuirea la bloc impreuna cu zeci de familii). Majoritatea vilelor adăpostesc 9 apartamente (3 pe etaj).

- Construirea a 4 locuri de joaca pentru copii si a unui teren de fotbal, care ulterior vor fi administrate de asociatia locatarilor

- Dispunerea tuturor balcoanelor orientate spre SUD, cu vedere la munte

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB