DE VÂNZARE Casă, CISNADIOARA, Sibiu, Romania, Cisnadioara

DE VÂNZARE - Cod. 38401

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 478 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 2
  • Starea clădirii: Excellent

Când visurile devin realitate: Aici veți găsi o proprietate de primă clasă! Embedded într-un parc de 1502 m² mare această casă care îndeplinește cele mai înalte standarde este gata pentru tine și familia ta. Construit în 2010, casa unică se află într-o stare de monetărie, modernizată și dotată cu facilități luxoase.

Deja din punct de vedere exterior această proprietate cu o cale de acces spațioasă, prestigioasă, care oferă parcare pentru cel puțin 10 mașini. Aproximativ 478 m² de spațiu de locuit răspândit pe 2 etaje și un total de 7 camere, astfel încât fiecare membru al familiei are propriul mic regat să se simtă bine!

Fiind planificată timp de 8 ani, proprietarul vinde de fapt o poveste făcută a fi casa perfectă pentru natura iubitorii de natură, peisaje unice, liniște și intimitate.

Situat într-o zonă frumoasă din Cisnadioara, casa cu ferestre largi și priveliști ale pădurii este o adevărată oază de liniște

Semi-subsolul este locul în care începe povestea, cu structura superbă de munte montană și combinația de mobilier masiv din lemn. Aici găsiți zona de bucătărie complet mobilată și utilată, o cameră de zi cu șemineu și zonă de luat masa, o baie și sala de acces la nivelul următor. Din camera de zi avem acces la zona din spatele casei, unde există o terasă cu grătar acoperit, jacuzzi, șezlonguri, hamac, pivniță de crama / cramă și o mulțime de spațiu verde.

Povestea continuă până la nivelul următor (parter), unde există o cameră spațioasă de 42 mp cu șemineu și acces la terasa acoperită, birou, baie și sala principală cu acces frontal (intrare principală). Între acest nivel și primul etaj există o cameră de oaspeți pe 2 nivele, cu o arhitectură specială și scară din lemn.

Primul etaj constă dintr-o zonă de dormit cu o cameră mare pe punte, dressing, 2 dormitoare generoase cu ferestre mari și o baie superbă cu o suprafață de 25 mp.
Finalizăm povestea la ultimul nivel - Mansarda, unde spațiul generos de 120 de metri pătrați este complet purtat cu lemn. Zona este dedicată activităților de relaxare, jocuri și, de asemenea, echipată cu o masă de biliard.

Imobilul este vândut mobilat și utilat, așa cum se poate vedea în fotografii, atât finisajele, cât și mobilierul de calitate superioară.

 

Caracteristici:

Mobilierul este confecționat din lemn masiv, inclusiv podele, scări interioare și terase.

Cladirea este complet izolata cu lana bazaltica de 10 cm, iar acoperisul este din placi ceramice.

Casa este dotata cu incalzire prin pardoseala, cazan de gaz, semineu + suflant cu apa calda, geamuri triple glazurate (producator Q-Fort)

În afară de spațiul vilei, există un spațiu de depozitare din lemn, un teren de baschet 3x3, garaj + o livadă

Locație: Această proprietate superbă este situată în Cisnădioara, în inima naturii.

Căile de acces la proprietate sunt 100% asfaltate, cu excepția a 200 m (drum asfaltat).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Iulia Baltes
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB