DE VÂNZARE Vilă, Cașin, Bacău, Romania, Str. Principala

DE VÂNZARE - Cod. 41041

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 3600 m²
  • Camere: 7
  • Podea: Parchet

VILA DEOSEBITA, SITUATA LA 5 KM DE ONESTI CU ACCES STRADAL DIRECT DIN DJ115 (ONESTI- CASIN) CU 3600 MP TEREN. ARE O SUPRAFATA UTILA DE 257,11 MP SI O CURTE DE 3300 MP. ACEASTA ESTE FORMATA DIN 5 CAMERE (4 DORMITOARE+ LIVING) LA CARE SE ADAUGA TOATE ANEXELE AFERENTE (3 BAI, BUCATARIE, BIROU, CAMERA TEHNICA, CAMERA MEDIA/ CAMERA DE RELAXARE, DOUA ZONE DRESSING SI O TERASA ACOPERITA).
Facilitati:
* acoperis tigla BRAMAC tip Romana antica * geamuri termopan tip ADF triplu geam * izolatie la exterior cu polistiren de 15 cm * sistem alarma PARADOX conectat la dispecer Vega srl Onesti. Sistemul are senzori de exterior si de interior, cu camere analogice HD si cu DVR cu 8 canale de inregistrare capacitate 2 Tb * doua surse de apa (retea si put de apa) * canalizare cu fosa septica. * intrare auto cu porti automatizate si echipata cu modul GSM. * piscina neacoperita, capacitate aprox 50 mc dimensiuni 6m x 4 m cu 2 nivele de adancime. * foisor dotat cu plita/cuptor/gratar.
* Instalatie de apa curenta. * sistem de iluminat de exterior cu proiectoare LED si comanda cu fotocelula. * sera din profil metalic tip cornier dimensiuni 8m x 4 m * magazie/ padoc pentru catei.
CONSTRUCTIA CUPRINDE SUBSOL SI PARTER, AVAND O SUPRAFATA UTILA CONSTRUITA DE 257,11 MP. VILA BENEFICIAZA IN CURTE DE O PISCINA NEACOPERITA, UN MIC FOISOR PREGATIT CU GRATAR SI TOATE CELE NECESARE UNEI ZONE DE BARBEQUE/ PICNIC, ZONA DE TERASA ACOPERITA
LOCUINTA A FOST CONSTRUITA DE CATRE PROPRIETAR IN 2015.
VILA SE VINDE COMPLET MOBILATA SI UTILATA, NU NECESITA NICI UN FEL DE INVESTITIE.
PRET: 280.000 EURO

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB