DE VÂNZARE Vilă, Busteni, Prahova, Romania, Alexandru Ioan Cuza

DE VÂNZARE - Cod. 37345

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 440 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 3

austriac în valea familiei alpine din Zamora / Busteni, Valea Prahovei (130 km de București), cea mai faimoasă vale montană din România. 440 mp pe 500 mp de teren. Construită în 1997 și renovată în 2016, 6 dormitoare, 3 băi și saună, exterior din lemn cu piatră și gust, cu vederi superbe ale întregii grupe muntoase Bucegi. Foarte aproape de cele mai frumoase castele românești, inclusiv Castelul lui Dracula.

Proprietatea are intrări pe 2 străzi și 3 intrări separate. Scară interioară din lemn masiv de stejar și pardoseală, șemineu, încălzire cu gaz, boiler nou, terasă, foișor de dimensiuni generoase și 3 balcoane. Noi ferestre mari Salamander cu geam dublu. Grădină matură, cu veșminte, pomi fructiferi și flori. Garaj pentru 2 mașini.


A. Parter - 130 mp, intrare acoperită, cameră de recreere, bucătărie echipată, sală de mese cu o priveliște superbă în grădină, cu o fereastră de 10 mp, spații de depozitare, cameră de pompare, WC, saună și sală de duș nouă.
Încălzirea cu gaz, radiatoarele din oțel, noul cazan Ferroli 67KW.

B. Etajul 1 - 100 mp, 3 dormitoare, dormitor principal cu alcove cu ferestre de 8 mp, intrarea a doua prin usa terasa din sticla, camera de zi cu gaz, 1 baie cu cada mare, usi din lemn masiv, parchet din lemn masiv.

C. Etajul 2 - 80 mp, 3 dormitoare - fiecare cu balcoane. Dormitoarele principale au ferestre din podea până la tavan cu vedere la munte. Baie cu duș.

D. mansardă - 50 mp, finisată în lemn, cu spații de depozitare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB