DE VÂNZARE Vilă, Bucarest, București, Romania, Domnesti

DE VÂNZARE - Cod. 23413

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 5000 m²
  • Camere: 17
  • Podea: 1

Vila duplex de vanzare in Domnesti - Clinceni, S + P +1 + M, o proprietate special finalizat in 2002, cu o ahitectura impresionant și generos, teren 5000 mp, suprafata utila de 1500 mp, suprafata totala este de 1590 mp, amprenta la sol este de 400 mp și 30 mp de stradă font. Vila este potrivit pentru birou consulat birou pentru diverse activități sociale, de birou sau de reședință.
Se compune din 2 cladiri construite in oglinda, ideala pentru o familie sau două familii mari, cu 17 de camere, dispuse după cum urmează:
La parter sunt 2 bucatarii cu ieșire directă la doua terase mari (una acoperita din spatele casei), camera de zi si 2 bai. , 2 dormitoare, un living, un birou, 2 living și palce depozitare. La primul nivel sunt 7 dormitoare, un birou, 4 bai, 5 terase. Dormitoare Mansarda este impartita in 3 dormitoare, biblioteci, 2 bai si un spatiu mare deschis, care poate fi rethough. Subsolul este format din garaj pentru 4 masini, camere tehnice, de depozitare. Curtea este amenajata cu pomi fructiferi, trandafiri, gazon Anexe irigare. În apropiere există mai multe puncte de interes, cum ar fi accesul ușor la DN1-A2, Mega Image, Bricostore, parc, etc. În plus, vă puteți bucura de o oaza de liniste, aer curat și de spațiu verde. Proprietatea este disponibila imediat si se vinde la un pret de 1.250.000 de euro

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB