DE VÂNZARE Teren construibil, Cernica, Ilfov, Romania, Strada Libertății

DE VÂNZARE - Cod. 43151

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 8000 m²
  • Camere: -
  • Podea: -

Vând teren intravilan în sat Bălăceanca, comuna Cernica având o suprafață de 8000 mp, deschiderea de 22 ml la strada asfaltata în 2021. (deschidere la 2 drumuri de acces)
Terenul dispune la o deschidere de gaze și curent electric la limita proprietații, canalizarea si apa sunt pe strada adiacenta, existând un plan al primariei pentru extindere în 2022-2023, iar la cealaltă deschidere dispune de toate utilitățile.
In vecinatatea terenului avem la 500 m Profi, cabinet stomatologic, cabinet medical, farmacie, grădiniță, școala gimnazială nr. 3 si noul Fashion House Outlet Centre Pallady( de la proprietate până aici, cu masina, poti face fix 5 min) unde poți găsi magazine de îmbrăcăminte, o cafenea și un restaurant.
Un mare plus al zonei este faptul că pentru accesul spre intrarea în Bucuresti există următoarele rute: pe Autostrada Soarelui A2, pe A0 (aflată în construcție, planificată ca centură a Bucureștiului) sau prin comuna Glina, spre Splaiul Unirii.
Distanța până la zona comercială din Blvd-ul Theodor Pallady, metrou Anghel Saligny poate fi parcursa în 10 min cu mașina. Aici găsești toate magazinele de care ai nevoie, atat magazine cu produse alimentare, dar si magazine de bricolaj, amenajari interioare sau restaurante.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB