DE VÂNZARE Hotel, Bucuresti, București, Romania, Bd. Decebal, Nr 19, Sector 3 , Bucuresti,

DE VÂNZARE - Cod. 24578

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 5800 m²
  • Camere: 70
  • Podea: 10

Strategic situat în partea modernă a Bucurestiului, in inima noilor trimestre finanancial și la doar câteva minute distanță de principalele importante ale orașului, Golden Tulip Times este ușor accesibil din orice parte a orasului.
Hotelul este situat la numai câteva minute de mers pe jos de cel mai mare stadion din România numit National Arena - Lia Manoliu Sports Complex, unde a avut loc 2012 UEFA Eurpa League Finala și nu numai.
Golden Tulip Times este un hotel de servicii complete, concepute pentru a se potrivi foarte pretentioase gusturi, să se bazeze pe o suprafata de teren de 550 mp si cu un total de 5.800 mp construi. Cu 70 de camere spațioase și confortabile, completate de un restaurant elegant, la mezanin, un cafe-bar tematic modern în hol și un club panoramică unică la ultimul etaj, hotelul oferă o experiență plăcută pentru toți călătorii oaspete, afaceri și pentru turiști.
Din 2009, misiunea de hotel a fost schimbat din "Acomodarea tine si afacerea ta" în "Simte diferenta", atunci când hotelul a lansat o nouă campanie pentru a demonstra oaspeții le pot avea o ședere plăcută prin adăugarea de metode inovatoare pentru a satisface cererile lor și pentru a spori șederea lor.
Hotelul îmbrățișat de asemenea misiunea de Golden Tulip Hospitality Group reprezentat de Standardele Internaționale, arome locale care asigură standarde de înaltă calitate, păstrând în același timp modelul tradițional de ospitalitate romaneasca.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB