DE VÂNZARE Vilă, Pipera, Ilfov, Romania, Drumul Bisericii

DE VÂNZARE - Cod. 30557

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 170 m²
  • Camere: 6
  • Podea: parchet

Vila 6 camere. IN ZONA LINISTITA, IN CENTRAL PIPERA 5 minute. Zona de birouri Pipera-Aviatiei, Metro, Aeroportul Baneasa, Scoala Americana, scoli si gradinite particulare Zoo, centrul comercial Ambasada american si Baneasa si promenada. 10-15 min DN1 si aeroportul Otopeni.
- 143 mp suprafata utila, 150 m teren
. Constructii din 2005 cu un grad ridicat de rezistență, structură, stâlpi, grinzi și acoperiș centrală de pe partea coamei din beton armat, pereti din caramida ext int POROTHERM, izolație termică de acoperiș îmbunătățit, țiglă de beton. pereti din gips-carton cu 2cm de beton (fără tencuială), acasă foarte cald. Foarte bine întreținute și ff curat.

-PARTER: Hol, living, sala de mese, bucatarie Openspace, baie, scara interioara, în grădină (90 m), etaj 1 living: 2 dormitoare, hol, baie 7,5 m; etajul 2 (M): idem Etaj exact 1, mansarda, cu ziduri înalte de cărămidă. Veluxuri (cu opțiuni de interior și de exterior vizieră sub formă de rulouri Velux), ferestre și scări laterale- SPECIALE tubulare, foarte ușoare trepte, balustrade, balustrade și balustrade din stejar, discutate mai sus. Toate ferestrele și ușile duble TERASA CU PLASE rulourilor DE ALUMINIU SI INSECTE PTR ..- Încălzire centrală Bosch Iunkers 28 kW, un sistem de control fără fir, redus- Consum La fiecare montat AC încălzire Samsung, LG a făcut în gresie Koreea-, parchet. Casa are fata de 8 m, adâncimea de 7,5 m amprenta la sol de aproximativ 60 de metri pătrați de teren, gradina.- .Cablu Toate utilitatile, internet, telefon iluminat stradal fix., blocată, zonă sigură. Casa are propriul sistem de alarmă. 2 m trotuar în fața casei este de acte de proprietate pentru parcare. loc de joaca pentru copii speciali ptr a inchis.Casa furniza carte tehnică completă a construcției arhitectului inițial, șantierul de construcții, două bibilorafturi la detalii.
.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB