DE VÂNZARE Teren construibil, Timisoara, Timiş, Romania, Timisoara, Ghiroda - Padurea Verde

DE VÂNZARE - Cod. 28328

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 64000 m²
  • Camere: -
  • Podea: 64000

oportunitate de investiții - teren de vanzare in zona rezidentiala excelenta la
"Pădurea Verde" - Timișoara - locație excelentă și preț


despre locația oferită

64000 m2 (ha 6,4), terenuri pentru dezvoltare rezidențială, în apropierea "Pădurea Verde" (Padurea Verde) - Timisoara, excelent pentru o dezvoltare rezidentiala unic domeniu: acces bun la centrul orașului Timișoara, șoseaua de centură, autostradă și aeroport; stație de autobuz în imediata apropiere; împrejurimi frumoase și zona de recreere cel mai mare oraș din apropiere (grădina zoologică, Muzeul Satului, piste pentru biciclete în pădure, Echitatie, etc.).
Suprafața disponibilă este chiar mai mare. Putem recomanda companiilor de asemenea, cu experiență în domeniul serviciilor de dezvoltare rezidentiala (arhitectură, construcții, etc.)

prețuri curente

Planul de dezvoltare a orașului permite construirea de maxim 4 clădiri de nivel pe această locație. Aceasta înseamnă aici poate fi construit în jurul valorii de 64.000 m2 de suprafață utilă. In acest moment, costul pentru o construcție bună, în Timișoara, este de aproximativ 500 Euro / m2, iar prețul de vânzare este de aproximativ 900 euro / m2.
Prețul de vânzare pentru acest teren este de 15 euro / m2, direct de la proprietar. Estimarea oficială a acestui teren este de 35 euro / m2 (taxele de tranzacție vor fi plătite la acest nivel).

despre Timisoara
Timisoara este capitala informală a regiunii istorice a Banatului (vest România).
Acesta a fost primul oras din Europa cu străzile iluminate de lumină electrică, în 1884 și este locul în care Revoluția împotriva regimului comunist a început în România, în 1989.
Astăzi este cel mai mare oraș din România care are legătură directă cu rețeaua de autostrăzi europene.
Timisoara este al doilea oraș din România în ceea ce privește dezvoltarea economică (IT, auto si multe alte domenii) (Continental AG, Nokia, Linde Group, Dräxlmaier, Mahle, FM Logistic, Dunca Expeditii, Nestle, SCA Packaging, Contitech, Flextronics, Procter & & Gamble, Smithfield Foods, Accenture, Bosch, KPMG, și multe altele)
Timisoara are patru universități importante.
Orașul are o rețea de retail consistentă (Auchan, Kaufland, Careffour, Billa, Profi, Penny, Mertro, Selgros, DM, Decathlon, Dedeman, Hornbach, Baumax, Praktiker), două mari mall-uri cu diverse branduri internaționale importante și alte două mall-uri sub constructie.
Timisoara are, de asemenea, mai multe instituții și evenimente culturale. Timisoara este, de asemenea, un oraș candidat (acum pe lista scurtă) pentru a deveni capitala europeană a culturii în 2021.
Este o atracție pentru oamenii din mai multe județe din vestul României, și nu numai.
Multicultural, intercultural și multietnic
Timisoara are pozitia 55 in clasamentul mondial, prin calitatea vieții cetățeanului, prin numbeo.com, înainte de Londra, Paris sau Tokyo :)).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB