DE VÂNZARE Teren agricol, BAILESTI, Dolj, Romania, Afumati, Dolj, Romania

DE VÂNZARE - Cod. 38476

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 104800 m²
  • Camere: N/A
  • Podea: N/A

TEREN DE CONSTRUCȚIE INDUSTRIALĂ PENTRU UN PRET FĂRĂ ATRAȚIE. Într-o zonă cu multe investiții industriale străine.
Teren de vânzare: 10,48 ha (104.800 m2) într-o singură suprafață pentru 3 € / m2. Terenul este situat la marginea comunei Afumați, județul Dolj, România. Terenul are ieșire pe un drum asfaltat (denumit local DJ561A), care leagă Craiova de Calafat.
Parcela este în formă patrulateră. Există aproximativ 20 km de la Dunăre până la complot. Podul Calafat-Vidin se află la 50 km la vest de parcelă. Calea ferată Craiova-Calafat se află la c.2 km de parcela (toate distanțele menționate sunt pe drum, nu în linie dreaptă).
Parcela poate fi folosită ca proprietate industrială. Pe lângă proprietatea industrială, se pot construi silozuri pentru cereale sau depozite pentru mărfuri. Alimentarea cu apă și electricitate este prezentă. TOATE FETURILE TITLULUI SUNT COMANDATE.

Premisele noastre formale pentru o tranzacție sunt următoarele:
R. Nu putem accepta nici plata integrală, nici parțial, care nu se face prin transfer bancar. Oricât de mică ar fi o sumă, nu o putem primi prin mijloace de plată în numerar sau companii care oferă transferuri de bani de la persoană la persoană, cum ar fi Western Union.
B. Nu se poate tolera orice fel de spălare de bani.
În cazul în care un potențial cumpărător îndeplinește cele două condiții prealabile formale și dorește să cumpere terenul nostru, avem o altă serie de condiții pentru ca tranzacția să aibă loc:
I. Contractul pe care amândoi îl vom semna nu poate lua valoare legală decât notificat la un notar public din România.
II. Atât potențialul cumpărător, cât și noi trebuie să participăm personal la notarul public din România, unde potențialul cumpărător își va dovedi solvabilitatea (capacitatea de a cumpăra terenul nostru) cu declarații bancare autentice în schimbul prezentării actelor noastre de titlu. și toată documentația corespunzătoare, în conformitate cu legile românești existente.
III. La notarul public amândoi trebuie să prezentăm acte de identitate valide, cum ar fi cărți de identitate, pașapoarte etc.
IV. Contractul care trebuie notat va conține trei detalii esențiale: terenul în discuție, prețul nostru de vânzare și costul de cumpărare al acestuia (potențialul nostru cumpărător) și informații complete despre identitatea noastră de vânzător și identitatea sa de cumpărător.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB