DE VÂNZARE Clădire, Sovata, Mureş, Romania, 545500 Sovata Rumänien

DE VÂNZARE - Cod. 32863

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 600 m²
  • Camere: 15
  • Podea: 3

Idilic Vila rurală din Sovata România plin de farmec, generozitate, de vederi fantastice la munte și locația liniștită. Această vilă cu circa 700 mp spațiu de locuit incl. A 120 mp terasa acoperita lasă nimic de dorit, aici este suficient spațiu pentru întâlniri mari de familie, pentru prieteni și pentru oaspeții fără ca unul este eingeeingt.
Terenul de 4.200 mp este complet împrejmuită. De asemenea, pentru obiectul include o zonă de 12200 metru pătrat. Vila a fost construita in constructie masiva a unui cuplu canadian într-o calitate foarte înaltă a anului 2007.
Intrarea casei la primul etaj se poate ajunge prin scara masiv construit, acoperite. Prin Entrée intră în cele din urmă zona spațioasă, plină de lumină de zi și de luat masa și numărul de uși. O bucatarie mare, doua dormitoare, doua bai si o bibliotecă sunt, de asemenea, o parte din primul etaj. Un aspect important este terasa de 120 mp acoperita, care este introdus de la bucătărie.
De-a lungul frumoasa scara de lemn duce la etajul al doilea, cu șapte dormitoare. Foaierul mare, luminos situat la etajul al doilea oferă diverse posibilități, aici este încă, de asemenea, o baie și o toaletă.
Demisolul are o intrare separată, foaier mare duce în bucătărie, dormitor, camera de hobby, sala mașinilor, două camere de depozitare si doua grupuri sanitare. Sala de hobby-ul oferă acces direct la 120 de metri pătrați garaj care găzduiește, de asemenea, sistemul de încălzire. Sistemul de încălzire cămin coș de fum este separat de celelalte patru sobele ale casei. Apa este furnizată de o sursă proprie de apă de la aproximativ 15 de metri adâncime și este situat în casa de sub spațiul de tehnologie. Detalii tehnice suplimentare pot fi completate la orice moment.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB