DE VÂNZARE Casă, Prejmer, Brasov, Romania, Str. Morii nr 971

DE VÂNZARE - Cod. 34194

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 2240 m²
  • Camere: 10
  • Podea: Parchet

Va invitam sa descoperiti in prezentarea ce urmeaza, una dintre cele mai elegante case din localitatea Prejmer,situata la 10 minute de mers cu masina de orasul Brasov. Imobilul este format din doua case independente cu o suprafata totala de 350 mp din care 300 mp utili si o curte interioara de 720 mp foarte frumos amenajata, casele fiind construite una in anul 1981 si una in anul 1997, acestea fiind recent renovate si utilate si sunt gandite pentru a satisface exigentele oricarei familii, indiferent de componenta acesteia iar modul in care au fost compartimentate le face sa fie o optiune viabila pentru orice cumparator. Proprietatea are teren in suprafata de 2240 mp, impartit in curte interioara 720 mp si gradina 1520 mp.

Impartirea caselor
Primul imobil este compus din demisol, parter, etaj si mansarda si dispune de doua intrari, una din strada care a fost gandita ca spatiu comercial sau birou si una din curtea interioara care este placata cu marmura, inclusiv holul de la intrare, in aceasta zona fiind pozitionate si scarile care faciliteaza accesul la etajele superioare, scara interioara de acces fiind din stejar
Demisolul dispune de crama, spatiu de depozitare si un grup sanitar partial amenajat
Parterul este compartimentat in doua camere placate cu gresie, un grup sanitar cu cabina de dus, holul cu intrarea din strada placate cu mosaic
Etajul este compartimentat in living, doua dormitoare, spatiul de servit masa open-space cu bucataria si un grup sanitar foarte mare cu jacuzzi, cabina dus si doua chiuvete incorporate in marmura si bideu
Mansarda nu este amenajata.
Al doilea imobil este compus din living, extrem de spatios si luminos, trei dormitoare, bucatarie de iarna si bucatarie de vara, grup sanitar si un atelier.

Finisajele.
Casele sunt extraordinar compartimentate, foarte spatioase, camerele sunt mari si bine impartite dispune de absolut tot ce va puteti dori sau imagina la o casa moderna. Casele au fost personalizate de catre proprietari, diferentele se vad in principal la tocaria interioara, la calitatea materialelor ceramice folosite in bai si la obiectele sanitare alese, dar si la parchet.
Localizarea.
Localitatea Prejmer se afla la 15 km de Brasov, la 10 minute de mers cu masina, iar liniştea şi siguranţa unei zone elegante, cu vedere deosebită spre munţi va aduce relaxarea si linistea pe care o doriti.
Celor interesati de aceasta casa superba, le transmit ca este disponibila pentru vizionari incepand de astazi si ca ii astept cu drag sa vada o proprietate deosebita!!!!!!
Disponibila pentru suma de 109.900 Euro, COMPLET MOBILATA SI UTILATA, exact ca in poze.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB