DE VÂNZARE Casă rustică, Hateg, Hunedoara, Romania, Serel

DE VÂNZARE - Cod. 24104

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 5
  • Podea: bois

Hategului Tara este una dintre cele mai frumoase regiuni din România, la poalele Masivului Retezat a, o zonă protejată inclusă în lista tentativa UNESCO naturale Mondial al Monumentelor Patrimoniului pentru ei diversitate de plante, endemisme și faunei sălbatice bogat. Site-ul conține cea mai veche zonă protejată din România, Munții National Park Retezat- http://retezat.ro/, creat în 1935, cu una dintre ultimele păduri virgine din lume și ultima de acest fel din Europa. Peisajul reproduce la scară mică Transilvania peisaj amfiteatru coborând din munții înalți de 2200 m în văi locuite la 300-400 m altitudine. Dincolo de peisaj feeric, biodiversității și a mediului natural intact zona Hațeg există un anumit patrimoniu istoric și cultural: un sit paleontologic și cetățile dacice (în patrimoniul UNESCO) și fortificațiile romane din antichitate, castele medievale, biserici unice în lume, case traditionale, mori de apă și, de obicei, un patrimoniu etnografic deosebit de important și bine conservate.
O casă cu teren într-o astfel de regiune este locul perfect pentru cei care doresc să trăiască o viață aproape de natură într-un mediu curat, dar, de asemenea, pentru cele mai exigente profesioniști în domeniul științelor naturale, parcul dendrologic biodiversité-, observatorii de păsări etc . , ecologiști, istorici și antropologi. Acesta este un loc care oferă multe oportunități pentru proiecte de afaceri care sporesc resursele naturale și turismul cultural și istoric.
Un astfel de loc este satul pitoresc Serel la poalele Retezatului munți pe râul Serel. Aici veti gasi liniste, aer curat și apă, vegetație bogată în păduri și pășuni, viața la țară liniștită, la oamenii din sat, unde nu ne-am blocat de metri și case.
Accesul la Serel este printr-un drum asfaltat, la o distanță de 7 km de drumul european E79, la 19 km Hateg-cel mai apropiat oraș și 44 km de la Petrosani.
Oferim spre vanzare sau alte opțiuni (comerț, parteneriate de afaceri, proiecte culturale, turistice), o casa traditionala mare de 200 mp, cu o curte mare și o viță de vie in fata, o grădină și o livadă cu nuci, mere, prune și cireși și suficient spațiu pentru a planta mai multi copaci fructiferi. Întreaga proprietate cu casa, anexe și teren acoperă 1.710 mp. Casa este o constructie solida si impresionant, piatră de râu și cărămidă, grinzi de lemn și o grosime de solid, toate materialele sunt ecologice. Casa are două pivnițe de a păstra alimente, fructe, legume și vin rece si doua dormitoare la etaj pivniță de 22 si 19 de metri patrati fiecare, de-a lungul unui coridor de camere, cu o scara de la intrare. Spațiul dintre casă și bucătărie a fost finalizat, este compus din baie 8,8 mp si un spatiu de depozitare dedesubt. Bucataria de 18 mp este complet renovat (faianta, ferestre și uși). Casa are, de asemenea, mai multe anexe: hambar (hambar) lățime care poate fi ușor transformată în spațiu după brânză de producție, fructe uscate și fabrica etc, două grajduri din lemn și cuști pentru animale. Nu este o sursa de apa pe proprietate - o fântână în curte și acces în curând la rețeaua de apă din apeduct a municipiului (de locuri de muncă sunt expediate). Poți trăi acolo în vară și de iarnă, de încălzire este din lemn, cu două sobe instalate recent, una dintre ele fiind în bucătărie cu o plită.
Puteți găsi imagini ale casei, curte, gradina, livada, mediul natural al satului și oamenii clic pe link-urile de mai jos:

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB