DE VÂNZARE Birou, Bucuresti, București, Romania, Strada Olteni

DE VÂNZARE - Cod. 41975

  • Tipologie: Birou
  • Zona: 12363 m²
  • Camere: 56
  • Podea: 12363

Locație de platină
Platinum Center- bucurați-vă de o locație Platinum în mijlocul zonei de afaceri a Bucureștiului (Sfânta Vineri), chiar în spatele unora dintre cele mai faimoase Repere ale orașului, Centrul Comercial Unirea și Piața Unirii.

Acces platină
Platinum Center- ofera acces cu masina si transport in comun, datorita apropierii de principalele bd-uri ale capitalei - B-dul Unirii, B-dul Mircea Vode, B-dul Corneliu Coposu si B-dul I. C. Bratianu (Magheru).

Vizibilitate platină
Platinum Center oferă vizibilitate, ceea ce îl plasează chiar în centrul ritmului de afaceri prompt al unei afaceri Platinum.

Design Platină
Platinum Center este o clădire de birouri de clasă A+, cu design arhitectural și stil care o distinge de toate celelalte clădiri de birouri de primă clasă A.
Cu o suprafață brută de aproximativ 12.000 mp, Platinum Center este alegerea corectă pentru liderii serviciilor financiare,
consiliere, consultanță, furnizori de servicii profesionale și alte firme, care doresc să pună accent pe un mag Platinum I.

Designul de ultimă generație, tehnologia și implementarea tehnicii de construcție a Platinum Center oferă soluții Platinum pentru toate nevoile afacerii dvs., ținând cont de confortul și flexibilitatea pentru creșterea viitoare.

Intrări de platină
Platinum Center ofera intrari separate Platinum atat in spatiul de birouri de lux cat si in spatiul larg comercial. De asemenea, oferă acces la cele patru niveluri de parcare subterană.

Parcare Platinum
Platinum Center găzduiește patru niveluri de parcare subterană și are locuri de parcare abundente în apropiere.

Avantaje Platinum
Imagine Platinum - prin oferirea unui design vest-european de înaltă clasă, cu finisaje exterioare și interioare rafinate. Instalație Platinum- Plafoanele coborâte oferă flexibilitate în infrastructura electromecanică, instalarea de joasă tensiune și instalarea cablurilor electrice.
HVAC reglabil pentru confort Platinum permite controlul individual și confortul.
Design Platinum - face posibile amenajările flexibile și planificarea „spațiului deschis”, iar pentru chiriași cu volum mai mare, sit oferă flexibilitate în împărțirea spațiilor comune.
Iluminare platină - Patru fațade exterioare permit iluminarea naturală pe tot parcursul zilei, iar sistemul avansat de iluminare va ilumina orele întunecate, atât din interiorul cât și din exteriorul clădirii, reducând astfel semnificativ cheltuielile electrice.
Securitate Platinum - sistem de securitate complet integrat 24/7 pentru acces securizat non-stop. Lifturi Platinum - trei lifturi de 10 pasageri, vor deservi clădirea 24/7.
Servicii Platinum
Săli de conferințe Platinum care oferă echipamente și utilități de ultimă generație. Servicii de parcare Platinum
Platinum Cafe la nivelul acoperișului, prezintă o vedere panoramică a inimii Bucureștiului. Restaurant Platinum la parter pentru toți vizitatorii.
Platinum retail, pentru entitati financiare/de asigurare
Parcare subterană securizată Platinum - confort și acces ușor.
Platinum Center este opțiunea dvs. sofisticată, multifuncțională și țintită realizabilă în mod realist. Vino să vezi singur, Platinum Center este clădirea Exclusivă pentru Oameni Exclusiv.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB