DE VÂNZARE Altele (terenuri), C.A.Rosetti, Tulcea, Romania, C.A. Rosetti, Tulcea, Romania, Europa

DE VÂNZARE - Cod. 39229

  • Tipologie: Altele (terenuri)
  • Zona: 68.38 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 1

Companie care deține 736 ha (1.819 acri) de iazuri de pește în contract de concesiune pentru 45 de ani (2007-2052), situată în extraordinarul Delta Dunării, care se varsă în Marea Neagră, situată în Europa de Sud a României, cu potențial turistic excelent, dar și pescuit și agricultură, în căutare de investitor, dezvoltator sau asociat.
De asemenea, oferim comision 10% dacă recomandați un potențial cumpărător.
Compania noastră are: contract de proprietate reprezentând mijloace fixe, cum ar fi construirea digurilor hidraulice cu o lățime de 10-20 m și o lungime de 13 km canale înconjurătoare și pescuitul la surf de diferite lățimi și aceeași lungime, care la rândul său înconjoară platforma de stuf de aproximativ 650 hectare.
Un proiect turistic unic în Europa, care constă în construirea unei stațiuni turistice all inclusive, cu 1000 de paturi în case plutitoare amplasate direct pe canalele de pescuit și navigație, ar fi propunerea noastră pentru un investitor.
Încadrarea întregii infrastructuri de servicii destinate turiștilor, operatorii de turism care promovează oferta turistică internațională, promovarea prin intermediul agențiilor de turism majore va duce la o ocupație de până la 6 luni în sezonul complet, cu un număr mare de turiști fericiți care vor conduce la o rentabilitate rapidă a investițiilor.
Alături de proiectul turistic, se pot dezvolta simultan ramuri de acvacultură și agricultură. Creșterea peștilor tineri, creșterea speciilor rare de broaște, lipitori și culturi industriale pot face ca veniturile anuale să ajungă la peste 10 milioane de euro.
Vindem compania care deține concesiunea și proprietatea asupra terenurilor la jumătate din evaluarea activelor din lipsa fondurilor și a experienței în turism.
M

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB