DE VÂNZARE Teren construibil, Pecica, Arad, Romania, Pecica 317235, Rumanía

DE VÂNZARE - Cod. 41784

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 350000 m²
  • Camere: n/a
  • Podea: N/A

Accentul propunerii este sectorul logistic, asupra căruia, la fel ca multe altele, ultimele evenimente au avut, pe de o parte, un impact negativ puternic, dar în același mod au fost create noi oportunități datorită nevoii de adaptare. Vorbim de cerere mai mare de spații de depozitare logistică, operațiuni de consolidare pentru intermodal sau distribuție legată de ultimul mile. Este o realitate pe care o vedem crește cu viteză vertiginoasă, datorită consumului în creștere pe care îl trăim ca societate.

După cum bine știți, țările din Est precum România sau Bulgaria se confruntă cu o creștere economică exponențială după aderarea la Uniunea Europeană și tot mai mulți investitori profită de „boom” prin achiziționarea de terenuri strategice, profitând de faptul că există încă foarte multe nişe de piaţă interesante de găsit.exploda.
În acest caz concret, am vorbi despre un punct foarte aproape de granița cu Ungaria, o zonă industrială tânără în cadrul căreia avem deja prezențe precum Duvenbeck și GB Company, printre cele mai cunoscute. Zona dispune de parcare si spalare camioane, statie de service, depozite de restaurare si depozitare in constructie printre altele.

În prezentarea atașată, veți putea vedea mai detaliat firmele care activează în prezent și în casetele denumite 'Lucas Marian Stelian' spațiile disponibile spre vânzare sau posibilitatea altor propuneri de afaceri.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB