DE VÂNZARE Vilă, Nicolae Balcescu, Bacău, Romania, com Nicolae Balcescu

DE VÂNZARE - Cod. 25425

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 360 m²
  • Camere: 10+
  • Podea: parchet + gresie

Compania Imobiliara MOLDOVA IMOB propune spre vanzare vila situata in Com. Nicolae Balcescu, jud. Bacau, la 400 ml de strada principala E 85.
Vila a fost contruita in anul 2008, din caramida porotherm, acoperita cu tigla (import Italia), inclusiv interioarele sunt din caramida, termosistemul este realizat cu polistiren de 5 cm dar de o densitate mare (echivalentul unei placi de polistiren de 15 cm grosime).

Vila dispune de toate utilitatile (centrala termica pe gaz, curent electric, apa - canal + put forat), dotata cu tamplarie PVC cu geam termopan, unele dormitoare sunt cu mocheta, altele cu parchet melaminat/masiv, gresie, fainata, granit, mentionam faptul ca majoritatea materialelor sunt importate din Italia, etc.

Imobilul are o suprafata construita de 520 mp ( vila P+M, 2 garaje, bucatarie de vara, beci, foisor ) iar suprafata terenului este de 1850 mp cu o deschidere la strada de 30 ml. Accesul la acest imobil se face pe un drum european, cu 2 benzi pe sens si este la aproximativ 13 km de centrul orasului Bacau. Vila este compartimentata dupa cum urmeaza:

la parter: living, bucatarie cu loc de luat masa, baie cu cada, 2 dormitoare, terasa pe toata laterala casei
la etaj: 2 dormitoare, birou, baie, living relaxare amenajat cu bar, balcon.
In zona se gasesc diferite institutii publice si private cum ar fi: gradinita, scoala, super-market, farmacie, transport public in comun, de mentionat faptul ca com. Nicolae Balcescu este in dezvoltare construindu-se diferite cartiere de vile si constructii reprezentative ( showroom vanzari auto, hypermarket-uri, etc ).

Vila se poate vinde si mobilata la cerere sau se accepta si unele variante, cum ar fi: 100.000 € cash iar diferenta intr-un interval cuprins intre 12 si 24 de luni.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB