DE VÂNZARE Mansardă, Potoci-Bicaz, Neamţ, Romania, Izvorul Muntelui, Bicaz, Neamt

DE VÂNZARE - Cod. 29867

  • Tipologie: Mansardă
  • Zona: 4900 m²
  • Camere: 3
  • Podea: piatra

De vanzare un lot de 3 case de vacanta, complet mobilate si utilate in zona turística Izvorul Muntelui aflata în Parcul Național Ceahlău Romania . Cele 3 case sunt construite in anul 2010, din lemn pe fundatie din piatra de rau zidita, curtea este imprejmuita cu gard, de a lungul caruia sunt plantati brazi. Terenul aferent este de 4900 mp ( deschidere 35 ml si lungime 140 ml), cu utilitati ( apa si curent),incalzirea se face cu sobe de teracota.
Doua dintre ele sunt compuse din: parter+mansarda+terasa ( la parter se afla living cu bucatarie stil american, baie si 2 dormitoare, iar la mansarda se afla un dormitor cu baie si inca o incapere ce poate fi folosita ca spatiu de depozitare)
Cea de a 3 este compusa din parter+mansarda+ terasa ( la parter sa afla livingul, bucatarie separata, 2 dormitoare si baie, iar la mansarda se afla un dormitor cu baie si inca o incapere ce poate fi folosita ca spatiu de depozitare.

Zona este superba cu un peisaj de vis avand potential turistic in curs de dezvoltare, fiind foarte aproape de Barajul Izvorul Muntelui si Stațiunea Durau. Pretul pentru pachetul cu cele trei cabane: 49.900 euro, negociabil.
Multumesc!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB