DE VÂNZARE Hotel, Bucuresti, București, Romania, Bd Decebal , Nr 19, Sector 3

DE VÂNZARE - Cod. 25139

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 5800 m²
  • Camere: 70
  • Podea: 10

Strategic situat în partea modernă a orașului, în inima noilor cartiere Finanancial și minute de principalul oraș mare, Golden Tulip Times este ușor accesibil din toate părțile orașului.
Hotelul este situat la câteva minute de mers pe jos de cel mai mare stadion din România denumit National Arena - Lia Manoliu Sports Complex, care a avut loc în 2012 UEFA Eurpa League și dincolo.
Golden Tulip Times este un hotel de servicii complete, concepute pentru a se potrivi cele mai exigente gusturi, se bazează pe o suprafata de 550 de metri pătrați și cu un total de 5.800 de metri pătrați de construcție. Cu 70 de camere spațioase și confortabile, completate de un restaurant elegant la mezanin, o modernă temă café-bar în hol și un centru de podea panoramic unic, hotelul oferă o experiență plăcută pentru toți călătorii călători oaspeții, de afaceri și de plăcere.
Începând cu anul 2009, misiunea a structurii a fost schimbat de la "tine si gazda de afaceri" la "Simte diferenta", atunci când hotelul a lansat o nouă campanie pentru a arăta oaspeții pot avea o ședere plăcută, cu adaos de soluții inovatoare pentru a satisface cererile lor și pentru a spori șederea lor.
Hotelurile au îmbrățișat misiunea de Golden Tulip Hospitality Group reprezentat de standardele internaționale, arome locale, care asigură standarde înalte de calitate, menținând în același timp ospitalitatea tradițională românească.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB