DE VÂNZARE Altele (terenuri), Costesti, Hunedoara, Romania, Magureni

DE VÂNZARE - Cod. 31304

  • Tipologie: Altele (terenuri)
  • Zona: 1.300 m²
  • Camere: 2
  • Podea: lemn

'Magureni (alt. 1200-1400m) este un sat in plina salbaticie a Muntilor Sureanu, chiar sub varful Godeanu-alt1650m. Este inconjurat de paduri care par nemarginite intr-atat este de departata aceasta asezare fata de orice alta asezare umana.
Este un paradis al animalelor salbatice mai ales noaptea cand padurile dese de fag si brad precum si poienile care despart la distante de multi km cele cateva case ale localnicilor se anima cu mistreti, cerbi si caprioare iar ursul deseori doarme atat de aproape de staulele vacilor incat pare ca le pazeste.
Satul se gaseste la aprox 15 km de Sarmizegetusa Regia, vechea capitala a regilor daci, mergand pe drum de culme perfect accesibil si cu masina. Dar daca vrei sa te intorci peste culmea varfului Godeanu e bine sa mergi pe jos. ' (sursa: http://www.hoinari.ro/magureni-magureni-transilvania-10492120070824.php )
'Magureni,un sat atipic, pierdut in salbaticia muntilor Sureanu.
Nu prea sunt case, doar un schit. Aici traiesc oi, vaci dar si lupi si ursi. Aici asa a fost de când lumea.' (sursa Facebook - Magureni Muntii Orastiei https://www.facebook.com/profile.php?id=100005987419347&fref=ts )
'Situat sub Varful Godeanu, Magureni se lauda cu peisaje ce aduc cu cele din satele elvetiene din zona de munte. Un alt plus turistic este ca acesta se afla la distanta de trei ore de mers pe jos de Sarmisegetusa Regia, celebra cetate a regilor daci.'

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB