DE VÂNZARE +5 camere, Balotesti, Ilfov, Romania, Sos. Unirii nr. 344

DE VÂNZARE - Cod. 29008

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 4000 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 2

Vila are 10 dormitoare mobilate, un living room, o sufragerie si un birou, 9 bai ( o sauna si un jacuzzi), subsol cu un garaj pentru doua masini si eventual 2 motociclete, camera tehnica a centralei termice, un studio de muzica antifonat, doua camari pentru depozitare si un pod. In anul 2003 s-a finalizat constructia, materialele folosite sunt din caramida poroterm si placata cu polistiren de 10 grosime in subsol exista pereti grosi din beton de 30 cm grosime si in casa sunt grinzi din beton mult mai multe decat necesare pt. a rezista la un cutremur de 9 grade suprafata utila este de 200mp pe nivel deci 800mp in total deci pe 4 niveluri. Piscina are dimensiuni 10×15m si 2.5 m adancime.
Avem curent 380 in subsol si in bucatarie. Apa pe care o folosim este de la un put de 50m adancime si un alt put de 20m .Cel mai adanc este folosit pentru casa iar celalalt pentru curte. In fata strazii este trasa apa de la comuna. Eu nu o folosesc pentru ca avem apa foarte buna.
Incalzirea se efectueaza cu gaze, iar centrala termica Hoval (elvetiana) este in condensatie model 2015 .Boilerul este legat la 2 panouri solare pentru incalzirea apei calde.
Canalizarea este indreptul drumului de la Dimieni.In curte exista o fosa septica bacteriologica care functioneaza foarte bine.
Terenul aferent casei este de 4000mp cu aproape 100 pomi fructiferi pe rod si aproximativ 350 de trandafiri.
Toata gradina se uda cu instalatie de irigatii. Pentru iubitorii de caini exista 5 badocuri special amenajate cu incalzire in pardoseala si o camera tehnica pt un boiler ce incalzeste apa pe timp de iarna. Mai exista si un ponton amenajat cu iesire la lac unde se poate pescui sau se face baie in lac.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB