DE VÂNZARE 3 camere, Mamaia, Constanţa, Romania, Mamaia Bulevard

DE VÂNZARE - Cod. 26383

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 110 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 6

Am dispune de un apartament de 110m2, in centrul Mamaia (Constanta), la etajul 6 al unui reședință a terminat construirea 1 iulie 2014, cu camere de securitate, 24 de ore, în categoria de lux.
Apartamentul este complet cu vedere la lac și mare. Doua dormitoare, baie și o bucătărie în plan deschis și living cu 3 terase, una de 8 metri patrati, cu balcoane din sticlă iluminate. Apartamentul, de asemenea, în casa de andocare barca privată și parcare. Camera de zi are o fereastră de 9 metri.
Jaluzele electrice Disponde pentru fereastră și manualele în camere, etaj încălzirea Ariston, aer conditionat in toate camerele, travertin în baie și în terrezze, usi si manere Barousse Vicenza.

În prezent, există peste si de a alege doar etajele și este complet nou, desigur nemobilat. L-am cumpărat în ianuarie 2014, atunci când pe hârtie mai avea de făcut cu ideea să-l (inchirieri de vară pentru două camere în centrul Mamaia sunt 100-150 de euro pe zi) de închiriat, atunci eu nu lucrez din cauza distanței și acolo Sunt dedicat vreodată să termine cu bucatarie si mobilier.

În prezent, aș dori să-l vândă, aceasta este cu siguranta o investitie foarte buna, este o valoare de 120 de mii de euro + taxe notariale + taxe.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB